Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Afrikaanse Show

Afrikaanse sferen uit de savanne brengen wij tot uiting in onze bezienswaardige Afrikaanse show, vol muziek, dans en interactie. Compleet verzorgd in Afrikaans thema en met Afrikaanse kostuums, nemen wij uw gasten mee in onze wereld.

Geniet van de Afrikaanse muziek en de danseressen. Er is extra aandacht besteed aan de performance, uitstraling en choreografie om uw gasten een perfecte avond te bezorgen. Ook geeft onze Afrikaanse show een kijkje in de geschiedenis van de traditionele Afrikaanse dans.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 627,00 de Afrikaanse Show!

Passie en enthousiasme straalt van onze dansers en danseressen af. Terwijl de muzikanten u meenemen naar Afrikaanse sferen en uw hart sneller gaat kloppen van de intense muziek, geven de dansers een fantastische en spetterende show weg.

Geschikt voor?

De Afrikaanse show is een aanrader als openingsact of als hoofdact en kan gecombineerd worden met andere acts of shows.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Boek onze Afrikaanse show om uw gasten te imponeren.

Geef uw wensen gerust bij ons aan!

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!