Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Animatie

Organiseert u een kinderfeest, opening, jubileum, braderie, open dag, promotie-stunt, bruiloft, fotoshoot of een ander leuk feest of evenement? Onze mascotte brengt de vogel RIO tot leven. Een echte aanrader om een glimlach te toveren op iedereen zijn gezicht.

Onze spectaculaire vogel ontvangt al uw gasten aan de deur, gaat met iedereen op de foto en danst met de kleintjes. Voor een perfect vermaak tijdens uw evenement is het boeken van animatie een uitstekende oplossing. Onze RIO vogel steelt het hart van ieder kind.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 277,00 onze animatie!

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

– Op de foto met al uw gasten
– Dansen met de kinderen/gasten
– Deurontvangst
– In overleg een set handjes geven, dansen, snoep en/of flyers uitdelen
– Uw eigen wensen zijn ook bespreekbaar

Aantal
– 1 artiest
– optioneel danseressen/gastvrouwen

Kleuren:
– Blauwe vogel kostuum

Duur
– 1 set van 15 minuten
– 2 sets van 15 minuten

Muziek:
– N.v.t.

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Geschikt voor?

De animatie is geschikt voor kinderfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, vrijgezellenfeesten, festivals, verjaardagen, themafeesten, carnaval, verrassingsfeesten, personeelsuitjes en nog veel meer. Onze animatie is eigenlijk geschikt voor alle feestgelegenheden.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Boek onze animatie om kinderen tijdens uw evenement of feestje te vermaken.

Wij toveren graag een lach op ieders gezicht!

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!