fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Brassband voor € 750

Ben jij op zoek naar een act voor jouw feest?

Onze feestelijke Caribische of Braziliaanse brassband bestaat uit swingende drummers en blazers. De muziek die wordt gespeeld heet Asembeho. Asembeho is een mengeling van verschillende Caribische muziekstijlen zoals Merengue, Soca, Samba, Tambu en Tumba. De Caribische brassband zorgt voor een ultiem feestelijke sfeer. Stilstaan is niet mogelijk.

Wat doen wij tijdens een optreden?

Onze dynamische percussiegroep maakt van ieder feest of evenement een waar spektakel. Terwijl de muziek jou en jouw gasten absoluut aan het dansen brengt, zorgt de feestelijke uitstraling van onze Braziliaanse brassband voor sensatie en vermaak. Zij besteden veel aandacht aan performance, presentatie, choreografie en uitstraling!

Vanaf € 750 heeft u een complete Brassband

Opbouw show – Prijs € 750

Onder begeleiding van onze percussiemuziek geven de danseressen een extra feestelijke dimensie aan jouw evenement. Onze band zorgt voor een goede balans tussen het verzorgen van muziek en interactie met het publiek. Jouw gasten zullen nog lang napraten over het absolute spektakel.

Een Braziliaanse brassband huren is al mogelijk vanaf 5 tot wel 50 muzikanten. Optioneel kan je voor 2 tot 50 danseressen kiezen ter begeleiding van de band. Deze combinatie zorgt voor uitstekend feestvermaak en geeft een bijzondere dimensie aan jouw evenement.

Prijs vanaf € 750

Aantal muzikanten
– 6 t/m 50 muzikanten
– optioneel ter aanvulling: 2 t/m 50 danseressen

Kleuren en thema’s kostuums:
– Alle kleuren van de regenboog
– Goud
– Brazilië geel/groen
– White Theme wit o.a. voor bruiloften
– Uw t-shirts met uw logo

Duur
– 1 set van 15 minuten
– 2 sets van 15 minuten
– meerdere sets op aanvraag

Muziek:
– Live percussie van de Brassband

Locaties:
– Heel Nederland
– Waddeneiland, België en overige landen in overleg

Geschikt voor?

De brassband is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, vrijgezellenfeesten, festivals, themafeesten, carnaval, verrassingsfeesten, personeelsuitjes en nog veel meer. Voor ieder feest of evenement zorgt onze Caribische of Braziliaanse brassband voor ultiem vermaak. Boek onze brassband vandaag nog!

Voor € 750 een complete Brassband show.

Wat zeggen klanten

Roy Donders

'Prachtige glitters en pailletten kostuums, swingende muzikanten en een mooie website. Ik was helemaal verkocht, die moest ik Dancarinas Tropicais in mijn videoclip hebben. Echt een aanrader. ' Bekijk de videoclip Zomerdans

Gerard Joling

'Dancarinas Tropicais, dé tropische verrassing voor elke gelegenheid. Zij zijn zeer professioneel, ik heb daarom vaker met ze gewerkt.
Ik heb erg van ze genoten. Het zag er altijd geweldig uit. Het zijn heerlijke en blije mensen. Ik word hier blij van, ik hoop jullie ook.'
Bekijk onze samenwerkingen: Videoclip Vakantie & Videoclip Send Me Angel.

Ronnie Flex

'Flexibel, snel en mooi werk geleverd. Gaan jullie zo door! Jullie zijn goed bezig.'

Bekijk ons portfolio

Wil jij met ons Samba Dansen? Boek hier de act!

Wil je onze brassband boeken om van jouw feest of evenement een waar spektakel te maken? Wij zorgen er graag voor dat er nog lang over wordt nagepraat. Geef de gasten een spectaculair vermaak! Meer informatie over de mogelijkheden voor uw evenement of feestje nodig? Neem gerust contact met ons op.

Is dit misschien iets voor jou?

Themafeest

 

Carnaval XXL

 

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, bent u op zoek naar een brassband?
--> www.dancarinas.nl/brassband

V.a. € 799,00 en online Ideal betalen.