fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Brassband

Ben jij op zoek naar een act voor jouw feest?

Onze feestelijke Caribische of Braziliaanse brassband bestaat uit swingende drummers en blazers. De muziek die wordt gespeeld heet Asembeho. Asembeho is een mengeling van verschillende Caribische muziekstijlen zoals Merengue, Soca, Samba, Tambu en Tumba. De Caribische brassband zorgt voor een ultiem feestelijke sfeer. Stilstaan is niet mogelijk.

Wat doen wij tijdens een optreden?

Onze dynamische percussiegroep maakt van ieder feest of evenement een waar spektakel. Terwijl de muziek jou en jouw gasten absoluut aan het dansen brengt, zorgt de feestelijke uitstraling van onze Braziliaanse brassband voor sensatie en vermaak. Zij besteden veel aandacht aan performance, presentatie, choreografie en uitstraling!

Waar wacht je nog op? Vraag een offerte aan!

Opbouw show

Onder begeleiding van onze percussiemuziek geven de danseressen een extra feestelijke dimensie aan jouw evenement. Onze band zorgt voor een goede balans tussen het verzorgen van muziek en interactie met het publiek. Jouw gasten zullen nog lang napraten over het absolute spektakel.

Een Braziliaanse brassband huren is al mogelijk vanaf 6 tot wel 25 muzikanten. Optioneel kan je voor 2 tot 25 danseressen kiezen ter begeleiding van de band. Deze combinatie zorgt voor uitstekend feestvermaak en geeft een bijzondere dimensie aan jouw evenement.

Aantal muzikanten
– 6 t/m 25 muzikanten
– optioneel ter aanvulling: 2 t/m 25 danseressen

Kleuren en thema’s kostuums:
– Alle kleuren van de regenboog
– Goud
– Brazilië geel/groen
– White Theme wit o.a. voor bruiloften
– Uw t-shirts met uw logo

Duur
– 1 set van 15 minuten
– 2 sets van 15 minuten
– meerdere sets op aanvraag

Muziek:
– Live percussie van de Brassband

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Geschikt voor?

De brassband is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, vrijgezellenfeesten, festivals, themafeesten, carnaval, verrassingsfeesten, personeelsuitjes en nog veel meer. Voor ieder feest of evenement zorgt onze Caribische of Braziliaanse brassband voor ultiem vermaak. Boek onze brassband vandaag nog!

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Wil jij met ons Samba Dansen? Boek hier de act!

Wil je onze brassband boeken om van jouw feest of evenement een waar spektakel te maken? Wij zorgen er graag voor dat er nog lang over wordt nagepraat. Geef de gasten een spectaculair vermaak! Meer informatie over de mogelijkheden voor uw evenement of feestje nodig? Neem gerust contact met ons op.

Is dit misschien iets voor jou?

Cocktails

Themafeest

Carnaval XXL

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.