fbpx

Braziliaanse Show vs Carnaval XXL

Wat is nou het verschil tussen de Braziliaanse Show en Carnaval XXL? Beide komen toch uit Brazilië oftewel Rio de Janeiro?

Het klopt dat beide acts uit Brazilië komen. Echter zit het verschil in de kostuums en de grootte van de groep aan artiesten.

De verschillen:

1. Kostuums
De Braziliaanse show bestaat uit Samba Danseressen die gekleed zijn in Samba Bikini’s een hoofdtooien met pluimveren. De Carnaval XXL bestaat uit Carnaval danseressen die gekleed zijn in Super Grote Carnaval kostuums die wel 3 meter hoog kunnen zijn.

2. Muziek
De Braziliaanse show kan uitgevoerd worden met CD of de Brassband. U heeft dan 2 mogelijkheden. De Carnaval XXL wordt uitgevoerd met de brassband. De live percussie geeft een extra dimensie en komt beter over op het publiek. U voelt uw hartslag letterlijk kloppen.

3. Grootte
U kunt vanaf 2 artiesten de Braziliaanse show boeken, bestaande uit danseressen. Dit zijn maximaal 20 danseressen. Bij de Carnaval XXL is de groep veel groter en heeft u minimaal 10 artiesten, bestaande uit danseressen en drummers tot maximaal 35 artiesten.

4. Ruimte
De Braziliaanse show kunt u in elke ruimte uitvoeren (uw woonkamer, feestzaal, buiten op straat). De Carnaval XXL is meer geschikt voor grotere ruimtes, grote feestzalen, theaters, evenementenzalen of buiten op straat. U krijgt echt een parade aan artiesten verkleed op uw feest.

5. Impact
De Braziliaanse show is fascinerend om te zien en de Carnaval XXL is echt over de top! Het is maar waar u van houdt. Glitter & Glamour komen voorbij.

6. Flink uitpakken
Bij de Braziliaanse show draait het om danseressen die Samba dansen. Bij de Carnaval XXL kun je flink uitpakken en zijn er geen regels. De groep bestaat standaard uit danseressen en drummers, maar u kunt het ook aanvullen met mannelijke dansers, vuurspuwers, capoeira dansers. Wat u wilt. Het is uw feestje.

7. De duur
Gezien de Braziliaanse show met CD uitgevoerd kan worden, zit u vast aan de 15 minuten. Bij de Carnaval XXL kunt u de tijd uitbreiden doordat we gebruik maken van LIVE percussie. In plaats van 15 minuten kan de show 20, 30, 60 of 120 minuten duren. De duur van 30 minuten of langer zijn meestal parades op straat.

8. Combinatie
Omdat de Braziliaanse show en de Carnaval XXL zo verschillend zijn kunt u ze ook op 1 avond combineren. De Braziliaanse show kunt u inzetten als openingsact. De eerste show van de avond. Met de Carnaval XXL kan de avond afsluiten en heeft u een spectaculaire finale.

9. Fascinerend
Welke act u ook gaat inhuren; beide acts geven uw feest een onvergetelijke belevenis. Het is een kwestie van smaak.

Bekijk de video’s om de verschillen te zien:

dancarinas.nl/braziliaanse-show

dancarinas.nl/carnaval-xxl

Wil je de op de hoogte blijven van onze blogs of meer?

Like onze Facebookpagina: www.facebook.com/DancarinasTropicais

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, bent u op zoek naar een brassband?
--> www.dancarinas.nl/brassband

V.a. € 799,00 en online Ideal betalen.