fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Braziliaanse Show

Ben jij op zoek naar een act voor jouw feest?

Braziliaanse danseressen of een Braziliaanse brassband voor ultiem feestvermaak boeken? Ben je op zoek naar een act voor jouw feest? Organiseer je een bedrijfsfeest, een privéfeest of een evenement, dan ben je natuurlijk op zoek naar de ultieme act om jouw gasten te imponeren.

Wat doen wij tijdens de Brasil Samba Show?

Wanneer je graag wilt dat jouw gasten de dansvloer op gaan, is onze Braziliaanse show zeer geschikt voor jouw feest of evenement. De gasten dansen de samba, doen de polonaise en begeven zich binnen no-time op de dansvloer. Dat is iets wat je met Braziliaanse danseressen en zo’n spectaculaire show kunt bereiken.

Waar wacht je nog op? Vraag een offerte aan voor de Braziliaanse show!

Opbouw show

Bij binnenkomt of aankomst start onze show met een act van onze Braziliaanse danseressen, samen met onze brassband. Aan de choreografie, presentatie en performance is erg veel aandacht besteed. Vervolgens worden er solo’s gedaan waarbij er extra aandacht wordt besteed aan het publiek.

Onze Braziliaanse danseressen en Braziliaanse brassband zorgen voor interactie, trekken alle gasten de dansvloer op en dansen samen met jouw gasten de polonaise.

Aantal danseressen
– 2 t/m 25 danseressen
– 2 dansers

Kleuren en thema’s kostuums:
– Alle kleuren van de regenboog
– Goud
– Brazilië geel/groen
– White Theme wit o.a. voor bruiloften

Duur
– 1 set van 15 minuten
– 2 sets van 15 minuten

Muziek:
– CD/USB (afspelen van uw geluidsinstallatie)
– Brassband (live percussie)

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Geschikt voor?

Onze Braziliaanse danseressen en brassband zetten een spectaculaire show neer voor ultiem feestvermaak. Voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, themafeesten, verjaardagen, privéfeesten en nog veel meer is onze Braziliaanse show een perfecte act om jouw gasten, vrienden of collega’s te vermaken.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Wil jij met ons Samba Dansen? Boek hier de act!

Onze Braziliaanse show met Braziliaanse danseressen en onze brassband boeken? Dit is al mogelijk vanaf twee danseressen tot 25 danseressen en twee muzikanten tot 25 muzikanten. Zij hullen zich in het door jou gewenste thema. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van de Braziliaanse vlag of een Samba thema. Geef jouw wensen gerust aan ons door en boek onze Braziliaanse show!

Is dit misschien iets voor jou?

Cocktails

Samba Workshop

Carnaval XXL

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.