fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Capoeira

Zonder winnaar of verliezer is Capoeira een vredige, maar bewonderenswaardige vecht- en battle dans. Met swingende en acrobatische bewegingen laten onze Braziliaanse dansers een samenspel zien van samensmeltende choreografie waarin ze elkaar steeds net niet raken. In het midden het Capoeiraspel bevinden kunnen zich een aantal muzikanten, die de choreografie perfect uitvoeren.

Het is een spel, waardoor er geen winnaar of verliezer is. Toch is het een spannende dans, waarbij de dansers elkaar uitdagen tot een creatief schouwspel. Capoeira heeft een perfecte balans tussen dans, muziek en vermaak. Ideaal om uw gasten te vermaken. Zij zullen onder de indruk zijn van dit spetterende schouwspel.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 497 de Capoeira dans!

De show

Capoeira is een zwierige, spannende en uitdagende dans. De opzwepende muziek geeft een extra dimensie aan het spel. De dansers brengen u mee naar een nieuwe wereld van dans, muziek en theater.

Geschikt voor?

Als openingsdans, openingsact of als hoofdact is deze Capoeira een perfecte act voor ultiem vermaak. Zeer geschikt voor onder meer bedrijfsfeesten, evenementen, verjaardagen, jubileums en privéfeesten.

Wat zeggen klanten

Roy Donders

'Prachtige glitters en pailletten kostuums, swingende muzikanten en een mooie website. Ik was helemaal verkocht, die moest ik Dancarinas Tropicais in mijn videoclip hebben. Echt een aanrader. ' Bekijk de videoclip Zomerdans

Gerard Joling

'Dancarinas Tropicais, dé tropische verrassing voor elke gelegenheid. Zij zijn zeer professioneel, ik heb daarom vaker met ze gewerkt.
Ik heb erg van ze genoten. Het zag er altijd geweldig uit. Het zijn heerlijke en blije mensen. Ik word hier blij van, ik hoop jullie ook.'
Bekijk onze samenwerkingen: Videoclip Vakantie & Videoclip Send Me Angel.

Ronnie Flex

'Flexibel, snel en mooi werk geleverd. Gaan jullie zo door! Jullie zijn goed bezig.'

Bekijk ons portfolio

Boek onze Capoeira dans en geef uw wensen bij ons aan.

Ook ideaal te combineren met meerdere acts voor een complete Braziliaanse show.

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, bent u op zoek naar een brassband?
--> www.dancarinas.nl/brassband

V.a. € 799,00 en online Ideal betalen.