fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Capoeira

Zonder winnaar of verliezer is Capoeira een vredige, maar bewonderenswaardige vecht- en battle dans. Met swingende en acrobatische bewegingen laten onze Braziliaanse dansers een samenspel zien van samensmeltende choreografie waarin ze elkaar steeds net niet raken. In het midden het Capoeiraspel bevinden kunnen zich een aantal muzikanten, die de choreografie perfect uitvoeren.

Het is een spel, waardoor er geen winnaar of verliezer is. Toch is het een spannende dans, waarbij de dansers elkaar uitdagen tot een creatief schouwspel. Capoeira heeft een perfecte balans tussen dans, muziek en vermaak. Ideaal om uw gasten te vermaken. Zij zullen onder de indruk zijn van dit spetterende schouwspel.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 497 de Capoeira dans!

De show

Capoeira is een zwierige, spannende en uitdagende dans. De opzwepende muziek geeft een extra dimensie aan het spel. De dansers brengen u mee naar een nieuwe wereld van dans, muziek en theater.

Geschikt voor?

Als openingsdans, openingsact of als hoofdact is deze Capoeira een perfecte act voor ultiem vermaak. Zeer geschikt voor onder meer bedrijfsfeesten, evenementen, verjaardagen, jubileums en privéfeesten.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Boek onze Capoeira dans en geef uw wensen bij ons aan.

Ook ideaal te combineren met meerdere acts voor een complete Braziliaanse show.

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.