fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Carnaval XXL

U wilt een grote binnenkomer of afsluiting voor je feest? Wij brengen het GROTE CARNAVAL naar uw feest. Onze CARNAVAL XXL SHOW bestaat uit een grote carnavalsgroep met extravagante kostuums die wel 3 meter hoog zijn. De groep bestaat standaard uit carnavalsdanseressen en drummers. De groep kan uitgebreid worden met dansers, capoeira dansers en vuurspuwers.

De ultieme eyecatcher die u niet wilt missen. Ook heel geschikt voor carnavalsoptochten en parades. Wij brengen het Caribische Carnaval naar uw feest toe, want bij ons is het elke dag CARNAVAL! U heeft de Carnaval XXL gezien bij o.a. de Toppers in Concert, Peter Beense in Carré, Henny Huisman Surprise, Surprise SBS6 en t’ Schaep Ahoy.

Waar wacht je nog op? Boek de Carnaval XXL Show!

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • Binnenkomst brassband & Carnavalsdanseressen
  • Parade door de zaal
  • Interactie publiek

Aantal
– 1 artiest
– Optioneel danseressen/gastvrouwen

Kleuren en thema’s kostuums
– Grote Carnaval kostuums van 3 meter hoog (rugstukken en mooie creaties)

Duur
– 1 set van 20 minuten
– Op aanvraag langere of meerdere sets

Muziek:
– Brassband (live percussie)

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Geschikt voor?

De Carnaval XXL SHOW is geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, vrijgezellenfeesten, festivals, verjaardagen, themafeesten, carnaval, verrassingsfeesten, personeelsuitjes en nog veel meer. Onze CARNAVAL XXL SHOW is eigenlijk geschikt voor elke feestelijke aangelegenheid!

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Bent u van plan uw gasten te imponeren en wilt u onze CARNAVAL XXL SHOW boeken?

Boek hier de act!

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.