fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Cocktail Workshop

Jij gaat zelf leren om cocktails te maken!

Tijdens onze cocktail workshop in Amsterdam ga je leren hoe je de lekkerste en meest hippe cocktails kunt maken. Niet alleen de smaak moet goed zijn, maar wij leren je ook hoe je het maken van cocktails er spectaculair uit kunt laten zien. Wij gaan je leren hoe je op jouw eigen feestjes de cocktailshaker kan worden.

Steel de show met jouw cocktailskills

Binnen 1,5 uur leren wij hoe je met passie en liefde 2 soorten cocktails kan maken. Met vrienden of collega’s gaan jullie lekker elkaars cocktails proeven en shaken. Straks kan ook jij spectaculaire cocktails maken nadat je onze cocktail workshop in Amsterdam hebt gevolgd.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 19,00 per persoon!

Wat gaan wij doen?

– Introductie
– Geschiedenis van de cocktail
– Uitleg recepten
– Shaken & Proeven van de cocktails

Benodigdheden:

Wij nemen alles mee. ingrediënten, alcohol, bekers, cocktailshaker, attributen voor de deelnemers en het transport. Wij kunnen de benodigdheden aanpassen naar jouw wensen. Geef gerust aan wat je wensen zijn, zodat we genoeg cocktails en alcohol met ons meenemen. De cocktail workshop in Amsterdam is all-in. Afhankelijk van het aantal deelnemers, dien je alleen voor de tafels te zorgen. Wij komen ruim op tijd zodat we alles klaar kunnen zetten. Onze klanten vinden dat wij altijd voor een plezierige aanwezigheid zorgen. Dat maakt deze cocktail workshop nog leuker!

Geschikt voor?

Onze cocktail workshops in Amsterdam zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Denk aan verjaardagen, bruiloften, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen, promoties, beurzen, festivals, productpresentaties etc. We zien steeds vaker dat het een cocktail workshop erg leuk is met collega’s of tijdens een vrijgezellenfeest. Onze workshop is ook met verschillende acts en shows te combineren.

Wat zeggen klanten

Roy Donders

'Prachtige glitters en pailletten kostuums, swingende muzikanten en een mooie website. Ik was helemaal verkocht, die moest ik Dancarinas Tropicais in mijn videoclip hebben. Echt een aanrader. ' Bekijk de videoclip Zomerdans

Gerard Joling

'Dancarinas Tropicais, dé tropische verrassing voor elke gelegenheid. Zij zijn zeer professioneel, ik heb daarom vaker met ze gewerkt.
Ik heb erg van ze genoten. Het zag er altijd geweldig uit. Het zijn heerlijke en blije mensen. Ik word hier blij van, ik hoop jullie ook.'
Bekijk onze samenwerkingen: Videoclip Vakantie & Videoclip Send Me Angel.

Ronnie Flex

'Flexibel, snel en mooi werk geleverd. Gaan jullie zo door! Jullie zijn goed bezig.'

Bekijk ons portfolio

Boeken

Wil je graag deelnemen aan onze cocktailworkshop in Amsterdam? Meld je aan en geef bij ons op voor hoeveel mensen wij de workshop gaan verzorgen. Heb je nog speciale wensen, dan passen wij onze workshop graag voor je aan. Geniet van de lekkerste cocktails!

Is dit misschien iets voor jou?

Cocktails

Themafeest

Decor

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, bent u op zoek naar een brassband?
--> www.dancarinas.nl/brassband

V.a. € 799,00 en online Ideal betalen.