fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Cocktail Workshop

Jij gaat zelf leren om cocktails te maken!

Tijdens onze cocktail workshop in Amsterdam ga je leren hoe je de lekkerste en meest hippe cocktails kunt maken. Niet alleen de smaak moet goed zijn, maar wij leren je ook hoe je het maken van cocktails er spectaculair uit kunt laten zien. Wij gaan je leren hoe je op jouw eigen feestjes de cocktailshaker kan worden.

Steel de show met jouw cocktailskills

Binnen 1,5 uur leren wij hoe je met passie en liefde 2 soorten cocktails kan maken. Met vrienden of collega’s gaan jullie lekker elkaars cocktails proeven en shaken. Straks kan ook jij spectaculaire cocktails maken nadat je onze cocktail workshop in Amsterdam hebt gevolgd.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 19,00 per persoon!

Wat gaan wij doen?

– Introductie
– Geschiedenis van de cocktail
– Uitleg recepten
– Shaken & Proeven van de cocktails

Benodigdheden:

Wij nemen alles mee. ingrediënten, alcohol, bekers, cocktailshaker, attributen voor de deelnemers en het transport. Wij kunnen de benodigdheden aanpassen naar jouw wensen. Geef gerust aan wat je wensen zijn, zodat we genoeg cocktails en alcohol met ons meenemen. De cocktail workshop in Amsterdam is all-in. Afhankelijk van het aantal deelnemers, dien je alleen voor de tafels te zorgen. Wij komen ruim op tijd zodat we alles klaar kunnen zetten. Onze klanten vinden dat wij altijd voor een plezierige aanwezigheid zorgen. Dat maakt deze cocktail workshop nog leuker!

Geschikt voor?

Onze cocktail workshops in Amsterdam zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Denk aan verjaardagen, bruiloften, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen, promoties, beurzen, festivals, productpresentaties etc. We zien steeds vaker dat het een cocktail workshop erg leuk is met collega’s of tijdens een vrijgezellenfeest. Onze workshop is ook met verschillende acts en shows te combineren.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Boeken

Wil je graag deelnemen aan onze cocktailworkshop in Amsterdam? Meld je aan en geef bij ons op voor hoeveel mensen wij de workshop gaan verzorgen. Heb je nog speciale wensen, dan passen wij onze workshop graag voor je aan. Geniet van de lekkerste cocktails!

Is dit misschien iets voor jou?

Cocktails

Themafeest

Decor

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.