fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Cocktail workshop Den Haag

Jij gaat zelf leren om cocktails te maken!

Wil je graag de show stelen op je eigen feestje? Tijdens onze cocktailworkshop in Den Haag leer je hoe jij de cocktailshaker op je party’s wordt. Spectaculaire bewegingen op het juiste moment, waarbij je ook nog eens de lekkerste en de hipste cocktails leert maken: dat leren wij je graag! De cocktail smaakt ook nog eens perfect, doordat je precies weet welke ingrediënten bij elkaar passen en welke combinatie echt verrukkelijk is.

Cocktail workshop Den Haag

Steel de show met jouw cocktailskills

De nieuwste muziek knalt uit je speakers, je gasten vermaken zich uitstekend en daar komt.. de cocktailshaker. Je weet je gasten te imponeren met fantastische, sierlijke en spectaculaire moves terwijl je een verbluffende cocktail weet te bereiden. Je gasten zullen zich verbazen over de kennis die je hebt opgedaan. Meld je aan voor de cocktail workshop in Den Haag en geef je wensen bij ons aan!

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 19,00 per persoon!

Wat gaan wij doen?

– Introductie
– Geschiedenis van de Cocktail
– Uitleg recepten
– Shaken & Proeven van de cocktails

Benodigdheden:

Wij verzorgen de gehele cocktail workshop in Den Haag, dit houdt in dat je niets mee hoeft te nemen. Cocktailbekers, de shaker, alle ingrediënten en natuurlijk niet te vergeten: de alcohol. Van te voren zorgen wij er voor dat de locatie geheel in stijl is aangekleed en dat alles klaar staat.

Geschikt voor?

Onze cocktail workshop in Den Haag is geschikt voor allerlei groepen: met je collega’s, je vrienden, als onderdeel van een show of act en natuurlijk tijdens vrijgezellenfeestjes. Vooral als beginactiviteit tijdens een vrijgezellenfeest is een cocktail workshop populair. Ideaal te combineren met één van andere shows of acts.

Wat zeggen klanten

Roy Donders

'Prachtige glitters en pailletten kostuums, swingende muzikanten en een mooie website. Ik was helemaal verkocht, die moest ik Dancarinas Tropicais in mijn videoclip hebben. Echt een aanrader. ' Bekijk de videoclip Zomerdans

Gerard Joling

'Dancarinas Tropicais, dé tropische verrassing voor elke gelegenheid. Zij zijn zeer professioneel, ik heb daarom vaker met ze gewerkt.
Ik heb erg van ze genoten. Het zag er altijd geweldig uit. Het zijn heerlijke en blije mensen. Ik word hier blij van, ik hoop jullie ook.'
Bekijk onze samenwerkingen: Videoclip Vakantie & Videoclip Send Me Angel.

Ronnie Flex

'Flexibel, snel en mooi werk geleverd. Gaan jullie zo door! Jullie zijn goed bezig.'

Bekijk ons portfolio

Boeken

Wil jij je opgeven voor een cocktail workshop in Den Haag? Geef je wensen gerust aan ons door, dan zullen wij ervoor zorgen dat we alles bij ons hebben.

Is dit misschien iets voor jou?

Cocktails

Themafeest

Decor

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, bent u op zoek naar een brassband?
--> www.dancarinas.nl/brassband

V.a. € 799,00 en online Ideal betalen.