Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Cocktail workshop Rotterdam

Jij gaat zelf leren om cocktails te maken!

Wil je graag deelnemen aan een cocktail workshop in Rotterdam? Tijdens onze workshop leer je hoe je de lekkerste en meest hippe cocktails kunt maken. Naast dat ze erg lekker zijn, leren wij je hoe je door middel van het maken van spectaculaire bewegingen weet hoe je vrienden of familie kunt vermaken. De smaak van de cocktails is precies goed, de verschillende ingrediënten zijn perfect in balans en het ziet er ook nog eens goed uit. Dat leer je tijdens onze cocktail workshop in Rotterdam.

Steel de show met jouw cocktailskills

Word de cocktailshaker op je eigen feestjes en steel de show. Binnen anderhalf uur leer je hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Met vrienden, collega’s of als vereniging proef je de lekkerste cocktails van elkaar. Maak ook van die spectaculaire cocktails en volg onze cocktail workshop in Rotterdam. Klanten die je voorgingen vinden dat wij altijd voor een feestelijke en vrolijke verschijning zorgen. Dat maakt deze cocktailworkshop in Rotterdam tot een waar feestje.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 19,00 per persoon!

Wat gaan wij doen?

– Introductie
– Geschiedenis van de Cocktail
– Uitleg recepten
– Shaken & Proeven van de cocktails

Benodigdheden:

Je hoeft niets mee te nemen, want wij hebben alles bij ons. We komen op de door jou gewenste locatie om vervolgens alles uit te stallen voor een perfect verzorgde middag of avond. Alcohol, de ingrediënten, bekers, de cocktailshaker en andere attributen voor de deelnemers nemen wij mee. Wij kunnen de benodigdheden geheel aanpassen naar wens en geef gerust bij ons aan wat je wensen zijn voor de cocktail workshop in Rotterdam. Natuurlijk komen wij ruim op tijd, zodat we alles ruim van te voren klaar kunnen zetten. Door die extra finishing touch wordt het echt een feestje.

Geschikt voor?

Voor wie is de cocktail workshop in Rotterdam geschikt? Dit is erg leuk om te doen voor kleine gezelschappen, maar ook met een groter aantal deelnemers. Denk aan een verjaardag, bruiloft, tuinfeest, bedrijfsfeest, evenement, promotie of productpresentaties. We zien steeds vaker dat een cocktail workshop in Rotterdam erg goed in de smaak valt als vrijgezellenfeest of met je collega’s. Onze workshop is uitstekend te combineren met één of meerdere acts en shows voor ultiem vermaak.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Boeken

Wil je ook graag deelnemen aan onze cocktail workshop in Rotterdam? Reserveer en geef je wensen bij ons aan!

Is dit misschien iets voor jou?

Cocktails

Themafeest

Decor

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!