Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Cocktail workshop Utrecht

Jij gaat zelf leren om cocktails te maken!

Geniet je ook zo van cocktails, maar kan je ze nog niet zelf maken? Wil je dat graag? Neem dan deel aan onze cocktail workshop in Utrecht waardoor jij straks de show kunt stelen tijdens feestjes. In anderhalf uur leer je hoe je de lekkerste en de hipste cocktails kunt maken. Natuurlijk horen daar ook die spectaculaire bewegingen bij waarmee je ervoor zorgt dat de ingrediënten tegelijkertijd perfect gemengd zijn. Met zo’n overheerlijke cocktail steel jij past echt de show.

Steel de show met jouw cocktailskills

Onze cocktails nemen je mee naar tropische sferen, exotische oorden.. Niet alleen onze cocktails, maar ook de sfeer tijdens de workshop is fantastisch. Klanten die je voorgingen geven aan dat onze feestelijke verschijning fantastisch vinden. Altijd een succes, een feestelijke aangelegenheid en ultiem vermaak. Verwen jouw gasten met een door jou gemaakte, tropische en exotische cocktail. Echt een feestje!

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 19,00 per persoon!

Wat gaan wij doen?

– Introductie
– Geschiedenis van de Cocktail
– Uitleg recepten
– Shaken & Proeven van de cocktails

Benodigdheden:

Wij komen naar je toe en verzorgen de cocktail workshop in Utrecht tot in de puntjes. Je hoeft zelf niets mee te nemen, wij zorgen ervoor dat alle ingrediënten, de cocktailbekers, de attributen en het transport voor je geregeld worden. Het is all-in. Afhankelijk van het aantal deelnemers is het alleen nodig om de tafels te verzorgen. Natuurlijk komen wij ruim op tijd om de cocktail workshop in Utrecht voor te bereiden en alles klaar te zetten.

Geschikt voor?

Onze cocktail workshop in Utrecht is geschikt voor kleine groepen, maar ook voor grote groepen zorgt het voor ultiem vermaak. Je kunt denken aan verjaardagen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften, festivals, productpresentaties en evenementen. Een cocktail workshop in Utrecht wordt steeds vaker geboekt voor een vrijgezellenfeest of een feestje met collega’s.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Boeken

Is onze cocktail workshop in Utrecht iets voor jou? Geef je op en geef hierbij gerust aan wat jullie wensen zijn. Zo geniet je van de lekkerste cocktails én leer je hoe je ze moet maken.

Is dit misschien iets voor jou?

Cocktails

Themafeest

Decor

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!