fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Cocktails

Jij wilt indruk maken op je gasten?

Cocktailbar huren of cocktailshaker inhuren? Je wilt indruk maken op uw gasten. Naast dat wij zorgen voor de lekkere cocktails en gezellige sfeer, kunnen wij ons aanpassen aan elke locatie. Wij komen met onze mooie mobiele cocktailbar, verschillende cocktail smaken, vers fruit en enthousiaste cocktailshakers.

Exotische en tropische cocktails

Wij zorgen voor een mooie, exotische en tropische uitstraling voor uw feest. Onze cocktails zijn een genot om te proeven en altijd een succes. Verwen jouw gasten met een cocktailbar, professionele cocktailshaker en vermaak. Je kent ons vast wel van TV, RTL4 aflevering Puur Geluk.

Waar wacht je nog op? Heerlijke cocktails vanaf €350,- ALL-IN!

Hoe werken wij

Wij komen met onze entourage naar uw locatie. Wij zorgen voor de aankleding van uw bar. Wij kunnen onze eigen mobiele cocktailbar meenemen of kunnen een gewone tafel versieren en omtoveren tot een cocktailbar. De cocktails wordt vers gemaakt op uw locatie. Je kunt kiezen tussen 50, 75, 100, of 500 cocktails binnen een tijdbestek van 2 á 4 uur.

Ook is het mogelijk de cocktailbar met cocktailshaker uit te breiden met gastvrouwen en gastheren. Zij kunnen jouw gasten entertainen door gadgets uit te delen en/of handuitreiking van de cocktails bij de bar.

Onze klanten vinden dat wij altijd voor een plezierige aanwezigheid zorgen. Wij regelen alles! Cocktailbar, ingrediënten, alcohol, bekers, cocktailshaker en het transport. Het is all-in. Jij hoeft niks te doen.

b

 

Wij hebben verschillende smaken cocktails, ook in non-alcohol variaties.
– Mojito
– Sex on the Beach
– Tequila Sunrise
– Piña Colada

– Blue Hawaii
– Pornstar Martini

– Cuba Libre

– Gin Tonic

– En eigen creaties

 

SPECIALS:

  • Ananas Cocktails (cocktail in één ananas, voor 1 persoon)
  • Watermeloen Groepscocktails (grote cocktail in een watermeloen, voor meerdere personen)

(beide vers fruit, geen plastic)

Kostuums:
Wij houden van verkleden en passen ons graag aan!
– Horeca: Zwart, Wit

– Ananas Pakjes
– Piraten Kostuums

– Sailor
– Lambada
– Een bepaalde kleur (wit, geel, rood, blauw, vraag om uw kleur)

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Geschikt voor?

Onze cocktailbar is geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Denk aan verjaardagen, bruiloften, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen, promoties, beurzen, festivals, productpresentaties, etc.

 

 

Prijs vanaf € 350

Vanaf € 350,00 heeft u een cocktailbar met cocktails en personeel.

 

 

 

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Cocktails

Cocktails zijn geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, vrijgezellenfeesten, festivals, verjaardagen, themafeesten, carnaval, verrassingsfeesten, personeelsuitjes en nog veel meer. Eigenlijk voor elke feestgelegenheid.

Is dit misschien iets voor jou?

Gastvrouwen & gastheren

Decor

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.