Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Cocktailshaker inhuren?

Jij wilt indruk maken op je gasten?

Huur een cocktailshaker in bij Dancarinas Tropicais en laat een geweldige indruk achter op jouw gasten! Naast het feit dat je jouw gasten kunt voorzien van de lekkerste cocktails die ter plaatste gemixt worden, draagt het ook bij aan de ambiance en werkt het bijzonder sfeer verhogend.

Exotische en tropische cocktails

Geef je een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest en ander feestelijk evenement en hanteer je een bepaald thema? Wij passen ons graag aan met onze mobiele cocktailbar en zorgen ervoor dat we geheel in stijl op locatie komen.

Waar wacht je nog op? Vraag een offerte aan voor die perfecte cocktailshaker!

Hoe werken wij

Eén van de belangrijkste aspecten van een gezellig en geslaagd feest is natuurlijk de lekkere hapjes en drankjes die in overvloed aanwezig zijn. Wil je jouw feestelijke evenement een exotisch tintje meegegeven of hanteer je een speciaal thema? Dan mag een professionele cocktailshaker op jouw evenement absoluut niet ontbreken! Onze enthousiaste cocktailshakers kunnen worden ingehuurd en komen op locatie met de mobiele cocktailbar. Er worden veel verschillende cocktails geserveerd en wij zorgen ervoor dat een ieder kan genieten van zijn of haar favoriete mixdrankje.

b

Wij hebben 2 smaken cocktails, ook in non-alcohol variaties.
– Mojito
– Mojito Aardbei

Kostuums:
Wij houden van verkleden en passen ons graag aan!
– Braziliaans met veren
– Piraten Kostuums
– Lambada
– Een bepaalde kleur (wit, geel, rood, blauw, vraag om uw kleur)
– Casual (geen thema)

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Wat is inbegrepen?

Heb je een eigen bar tot uw beschikking op locatie? Dan zorgen wij voor een exotische en feestelijke aankleding van de bar en toveren we het geheel om tot een speciale cocktailbar! Alle cocktails worden uiteraard vers bereid en je hebt de keuze uit verschillende arrangementen, afhankelijk van het soort evenement dat u organiseert. Uiteraard zijn alle benodigdheden voor het serveren van cocktails zoals glazen, drank en ingrediënten inbegrepen in het arrangement als u een cocktailshaker inhuurt bij Dancarinas Tropicais.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Cocktailshaker inhuren? Boek eenvoudig online!

Een cocktailbar is geschikt voor zowel kleine als grote feesten en het is een aangename toevoeging voor elke feestgelegenheid. Wacht niet langer en boek vandaag nog bij Dancarinas Tropicais en verwen jouw gasten met de lekkerste cocktails en het beste entertainment!

Wil je een gratis en vrijblijvende offerte voor het inhuren van een cocktailshaker of wellicht voor één van onze andere diensten? Vul het formulier op onze offerte-pagina en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Is dit misschien iets voor jou?

Cocktails

Gastvrouwen & gastheren

Decor

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!