fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Indianen Show

Tijdens de spectaculaire indianen show nemen wij u mee naar de bossen van Brazilië, waar de eerste bewoners leefden. Dit waren de indianen! De show is een leuke uitvoering waarbij de dansers en danseressen gebruik maken van klassieke indianenkostuums met veren en stokken. De dansers dansen op typische Braziliaanse muziek.

De Indianen Amazone show wordt met CD uitgevoerd. U kunt kiezen uit mannelijke en vrouwelijke dansers of een combinatie hiervan. Deze show is perfect te combineren met één van onze andere adembenemende shows zoals de Braziliaanse show, Limbo Vuur show of Lambada show.

Waar wacht je nog op? Boek de Indianen show vanaf € 627,00

Opbouw show:

  • Choreografie
  • Braziliaanse muziek
  • Gezien de korte duur van de show krijgt u de tweede show gratis

Aantal danseressen
– 4 t/m 25 artiesten
– Vrouwelijke en mannelijke dansers

Kleuren en thema’s kostuums:
– Indianen Amazone Groen
– Afro Brasil in overleg

Duur
– 1 set van 20 minuten + 5 minuten gratis (een 2e show)

Muziek:
– CD/USB (afspelen van uw geluidsinstallatie)

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Geschikt voor?

De Indianen Amazone Show is geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, vrijgezellenfeesten, festivals, verjaardagen, themafeesten, carnaval, verrassingsfeesten, personeelsuitjes en nog veel meer. De show is geschikt voor elke feestelijke gelegenheid.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Wilt u ons zien schitteren op uw event? Boek hier de act!

Boek onze Indianen Amazone show en geef uw wensen gerust aan ons door.

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.