Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Lambada Show

Tijd om te feesten! De Lambada Show is een komische act met de invloeden van salsa, merengue, lambada en de Hollywoodster Carmen Miranda.

Carmen Miranda is vooral bekend van het lied “The lady with the tutti frutti hat” en “Chiquita Banana”. Kortom een tropische verrassing! De Lambada show is perfect voor een jarige of één persoon die nodig even in het zonnetje moet worden gezet.

Waar wacht je nog op? Vraag een offerte aan voor onze Lambada show!

Opbouw show
– Entrée Carmen Miranda
– 1 persoon wordt in het zonnetje gezet
– Interactie publiek

Geschikt voor?

De Lambada show is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, verjaardagen, personeelsfeesten of privéfeestjes. Iedereen kan wel zo’n tropische verrassing gebruiken!

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Wilt u onze Lambada show boeken?

Neem gerust contact met ons op!

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!