fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Limbo Vuur Show

De vurige danseressen geven eerst een demonstratie van het limbo dansen. Daarna wordt het publiek betrokken bij de show en wordt er een wedstrijd limbo dansen gehouden. Wie kan het laagst onder de limbo stok door? Hoe laag kan u zakken?

Deze show is ontzettend leuk voor jong en oud. De limbo vuur show wordt afgesloten met het vuurspuwen door een van de danseressen. Een wervelend spektakel dat je niet mag missen. De limbo fire show is echt een aanrader om uw gasten te amuseren.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 327,00 de Limbo Vuur Show!

Veiligheid:

  • De Limbo Fire Show kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Indien de Limbo Fire Show binnen wordt uitgevoerd bij plafonds lager dan 2,5 meter, maken wij kleinere vlammen en zijn de vuurspuwers geknield op de grond. Het vuur komt vanaf de grond niet hoger dan 1 meter.
  • De opstelling bestaat altijd uit 1 vuurspuwer en 1 danseres die veiligheid van de gasten en de locatie zal waarborgen. De gasten worden door de danseres altijd op afstand gehouden van de vuurspuwer.
  • U mag altijd ter plekke beslissen om het vuurspuwen achterwege te laten. U mag een seintje geven aan de danseres of de vuurspuwer.

Opbouw show:

  • Choreografie
  • Onder de limbo stok dansen. Steeds een standje lager.
  • Interactie met het publiek
  • Afsluiting: vuur show van de vuurspuwer. De show kan ook zonder vuur uitgevoerd worden. De tijdsduur van de show blijft hetzelfde, wij gaan dan lekker langer limbo dansen.

Aantal danseressen
– 2 t/m 25 danseressen
– 2 dansers

Kleuren en thema’s kostuums:
– Afro Brasil
– Indianen Amazone Groen
– Lambada rokjes

Duur
– 1 set van 15 minuten
– 2 sets van 15 minuten

Muziek:
– CD/USB (afspelen van uw geluidsinstallatie)
– Brassband (live percussie)

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Geschikt voor?

De Limbo Vuur Show is geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, vrijgezellenfeesten, festivals, verjaardagen, themafeesten, carnaval, verrassingsfeesten, personeelsuitjes en nog veel meer. Eigenlijk voor elke feestgelegenheid.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Wil jij met ons …? Boek hier de act!

….

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.