fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Limbo Vuur Show

De vurige danseressen geven eerst een demonstratie van het limbo dansen. Daarna wordt het publiek betrokken bij de show en wordt er een wedstrijd limbo dansen gehouden. Wie kan het laagst onder de limbo stok door? Hoe laag kan u zakken?

Deze show is ontzettend leuk voor jong en oud. De limbo vuur show wordt afgesloten met het vuurspuwen door een van de danseressen. Een wervelend spektakel dat je niet mag missen. De limbo fire show is echt een aanrader om uw gasten te amuseren.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 327,00 de Limbo Vuur Show!

Veiligheid:

  • De Limbo Fire Show kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Indien de Limbo Fire Show binnen wordt uitgevoerd bij plafonds lager dan 2,5 meter, maken wij kleinere vlammen en zijn de vuurspuwers geknield op de grond. Het vuur komt vanaf de grond niet hoger dan 1 meter.
  • De opstelling bestaat altijd uit 1 vuurspuwer en 1 danseres die veiligheid van de gasten en de locatie zal waarborgen. De gasten worden door de danseres altijd op afstand gehouden van de vuurspuwer.
  • U mag altijd ter plekke beslissen om het vuurspuwen achterwege te laten. U mag een seintje geven aan de danseres of de vuurspuwer.

Opbouw show:

  • Choreografie
  • Onder de limbo stok dansen. Steeds een standje lager.
  • Interactie met het publiek
  • Afsluiting: vuur show van de vuurspuwer. De show kan ook zonder vuur uitgevoerd worden. De tijdsduur van de show blijft hetzelfde, wij gaan dan lekker langer limbo dansen.

Aantal danseressen
– 2 t/m 25 danseressen
– 2 dansers

Kleuren en thema’s kostuums:
– Afro Brasil
– Indianen Amazone Groen
– Lambada rokjes

Duur
– 1 set van 15 minuten
– 2 sets van 15 minuten

Muziek:
– CD/USB (afspelen van uw geluidsinstallatie)
– Brassband (live percussie)

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Geschikt voor?

De Limbo Vuur Show is geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, vrijgezellenfeesten, festivals, verjaardagen, themafeesten, carnaval, verrassingsfeesten, personeelsuitjes en nog veel meer. Eigenlijk voor elke feestgelegenheid.

Wat zeggen klanten

Roy Donders

'Prachtige glitters en pailletten kostuums, swingende muzikanten en een mooie website. Ik was helemaal verkocht, die moest ik Dancarinas Tropicais in mijn videoclip hebben. Echt een aanrader. ' Bekijk de videoclip Zomerdans

Gerard Joling

'Dancarinas Tropicais, dé tropische verrassing voor elke gelegenheid. Zij zijn zeer professioneel, ik heb daarom vaker met ze gewerkt.
Ik heb erg van ze genoten. Het zag er altijd geweldig uit. Het zijn heerlijke en blije mensen. Ik word hier blij van, ik hoop jullie ook.'
Bekijk onze samenwerkingen: Videoclip Vakantie & Videoclip Send Me Angel.

Ronnie Flex

'Flexibel, snel en mooi werk geleverd. Gaan jullie zo door! Jullie zijn goed bezig.'

Bekijk ons portfolio

Wil jij met ons …? Boek hier de act!

….

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.