Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meet & Greet

Wil jij geen show boeken, maar gewoon op de foto met de dansers en danseressen? Tijdens een Meet & Greet zijn onze artiesten verkleed in prachtige kostuums en maken onze indruk op jouw bezoekers. Je mag zelf de kostuums uitkiezen, zoals Braziliaanse veren, afro, indianen of carnaval kostuums.

De vrolijke verschijning van onze artiesten maakt van ieder feest een waar spektakel. Je gasten willen absoluut met deze kleurige, vurige en feestelijke verschijningen op de foto. Een fantastische aanvulling!

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 277,00 een Meet & Greet!

Opbouw:

  • Onze entertainers gaan op de foto met al jouw gasten.
  • Je bepaalt zelf hoe lang jouw gasten op de foto gaan tijdens de Meet & Greet.
  • Je mag zelf bepalen waar zijn staan; entree, bij de deur of in een aparte ruimte

Ook voor jouw evenement?
Onze artiesten worden op een interactieve wijze ingezet op jouw evenement of feestje. Zij kunnen feestelijke accessoires uitdelen op jouw evenement of worden ingezet als gastvrouw of gastheer. Jouw gasten vermaken zich uitstekend tijdens onze Meet & Greet. Geef jouw wensen bij ons aan, zodat de gasten een onvergetelijke avond beleven.

Aantal danseressen
– 2 t/m 25 danseressen
– 2 dansers

Kleuren en thema’s kostuums:
– Afro Brasil
– Indianen Amazone Groen
– Lambada rokjes

Duur
– 1 set van 15 minuten
– 2 sets van 15 minuten

Muziek:
– CD/USB (afspelen van uw geluidsinstallatie)
– Brassband (live percussie)

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Geschikt voor?

De Meet & Greet is geschikt voor bedrijfsfeesten en evenementen, maar ook voor bruiloften, vrijgezellenfeesten en andere privé feesten. Voor verrassingsfeesten, verjaardagen of themafeesten is een Meet & Greet een perfecte aanvulling op de avond. Eigenlijk perfect voor iedere feestgelegenheid.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Wil jij een Meet & Greet boeken? Boek hier de act!

Boek entertainment voor je gasten!

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!