fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Percussie workshop Amsterdam

Altijd al eens willen leren drummen in sambasferen? Volg onze percussie workshop in Amsterdam en leer hoe u uw gevoel in de muziek en het ritme kunt leggen. Wanneer wij helemaal los gaan op onze drums, lijkt dat zo eenvoudig en moeiteloos. Niets lijkt minder waar, wanneer het uw kans is om een slag te slaan.

Percussie workshop Amsterdam

Wilt u meer weten over de muziek en de achtergrond van percussie? In onze boeiende percussie workshop in Amsterdam nemen we u mee waar het allemaal begon en leren wij u de sound te creëren als een professional. Binnen korte tijd heeft u het sambaritme onder de knie en kan er begonnen worden aan sambamuziek.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 497,00 de Percussie workshop

De Percussie workshop

De Braziliaanse percussie workshop in Amsterdam is swingend, energiek en daagt u uit om het beste uit uzelf te halen. U vindt een balans tussen kracht en beheersing. Samen maakt u er een waar spektakel van. Dit is dan ook de reden dat een percussie workshop in Amsterdam vaak wordt geboekt als bedrijfsfeest of workshop voor teambuilding. Naast dat u samenwerkt om een perfecte sound te creëren, is het ook een bijzondere ervaring om eens écht veel geluid te mogen maken. U hoeft zich niet in te houden.

Geschikt voor?

Wij komen bij u op locatie en nemen alle benodigdheden met ons mee. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een gezonde dosis energie en enthousiasme! Naast dat een percussie workshop zeer geschikt is voor u en uw collega’s of medewerkers, is het ook leuk om dit met vrienden of tijdens een familiefeest of vrijgezellenuitje te gaan doen. Een percussieworkshop in Amsterdam zit vol met verrassingen! Geef u op voor onze workshop en geef uw wensen aan ons door!

Wat zeggen klanten

Roy Donders

'Prachtige glitters en pailletten kostuums, swingende muzikanten en een mooie website. Ik was helemaal verkocht, die moest ik Dancarinas Tropicais in mijn videoclip hebben. Echt een aanrader. ' Bekijk de videoclip Zomerdans

Gerard Joling

'Dancarinas Tropicais, dé tropische verrassing voor elke gelegenheid. Zij zijn zeer professioneel, ik heb daarom vaker met ze gewerkt.
Ik heb erg van ze genoten. Het zag er altijd geweldig uit. Het zijn heerlijke en blije mensen. Ik word hier blij van, ik hoop jullie ook.'
Bekijk onze samenwerkingen: Videoclip Vakantie & Videoclip Send Me Angel.

Ronnie Flex

'Flexibel, snel en mooi werk geleverd. Gaan jullie zo door! Jullie zijn goed bezig.'

Bekijk ons portfolio

Een percussieworkshop zit vol met verrassingen!

Wilt u helemaal los gaan op de drums? Geef u op voor onze percussie workshop in Amsterdam en leer hoe u de show kunt stelen!

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, bent u op zoek naar een brassband?
--> www.dancarinas.nl/brassband

V.a. € 799,00 en online Ideal betalen.