fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Percussie workshop

Altijd al eens willen leren drummen? Volg onze percussie workshop en leer hoe u uw gevoel in de muziek en het ritme kunt leggen. Wanneer wij helemaal los gaan op onze drums, lijkt dat zo eenvoudig en moeiteloos. Niets lijkt minder waar, wanneer het uw kans is om een slag te slaan.

We leren het u graag. In onze boeiende percussie workshop nemen we u mee waar het allemaal begon en leren wij u de sound te creëren als een professional. Binnen korte tijd heeft u het sambaritme onder de knie en kan er begonnen worden aan een sambamuziek.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 497,00 de Percussie workshop

De Percussie workshop

De Braziliaanse percussie workshop is swingend, energiek en daagt u uit om het beste uit uzelf te halen. U vindt een balans tussen kracht en beheersing. Samen maakt u er een waar spektakel van. Dit is dan ook de reden dat een percussie workshop vaak wordt geboekt als bedrijfsfeest of workshop voor teambuilding. Naast dat u samenwerkt om een perfecte sound te creëren, is het ook een bijzondere ervaring om eens écht veel geluid te mogen maken. U hoeft zich niet in te houden.

Geschikt voor?

Wij komen bij u op locatie en nemen alle benodigdheden met ons mee. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een gezonde dosis energie en enthousiasme! Naast dat een percussie workshop zeer geschikt is voor u en uw collega’s of medewerkers, is het ook leuk om dit met vrienden of tijdens een familiefeest of vrijgezellenuitje te gaan doen.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Een percussieworkshop zit vol met verrassingen!

Geef u op voor onze workshop en geef uw wensen aan ons door!

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.