Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Samba Workshop

Wilt u ook leren schudden als de danseressen van Dancarinas Tropicais? De ervaren topdanseressen geven Samba workshops door het hele land. Leer Sambadansen en geniet van de Caribische en Braziliaanse danstinten. Onze danseressen leren u stap voor stap hoe u de Samba kunt dansen.

Naast de zwierende technieken en de feestelijke dansmoves leert u ook iets over de geschiedenis van de Samba en verkleed u zich als Samba danseres. Het bijzondere is dat u de keuze heeft uit ruim honderd kostuums. Voor iedereen zit er wel iets leuks tussen!

Waar wacht je nog op? Boek nu de Samba Workshop!

Opbouw workshop:

– Introductie
– Geschiedenis Samba
– Basic Steps
– Interactie
– Verkleedfeest (alle deelnemers gaan zich verkleden).

Geschikt voor?

Groepen van 4 tot 100 personen. Wij beschikken over ruim 100 dames en heren kostuums. Iedereen mag iets leuks aantrekken.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Wilt u meer leren over de Samba en hoe je deze kunt dansen?

Geef u op voor onze Samba workshop!

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!