fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Steelband

We brengen de sferen van traditionele Trinidad en Tobago muziek op dat speciale event van u. Onze steelband slaginstrumenten geven geweldige klanken, en brengen u in de juiste opzwepende stemming. Onze steelband brengt uw feestje naar een hoger niveau met enthousiaste Samba danseressen.

Een perfecte manier om uw gasten te imponeren! De steelpan, dat een traditioneel muziekinstrument is uit Trinidad en Tombago, geeft een unieke bass. Terwijl u de bass letterlijk kunt voelen, gaat uw hart er zelfs sneller van kloppen.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 999,00 de Steelband!

Solo of met band?

Gaat u voor de Steelband solo? Of voor onze Braziliaanse show met steelband? Geef uw wensen gerust bij ons aan. Wij zorgen ervoor dat uw gasten nog lang napraten over uw evenement. Zij genieten op en top van tropische sferen en de traditionele muziek van de steelband.

Geschikt voor?

De muzikanten en danseressen zorgen voor interactie met het publiek en dat de dansvloer binnen no-time volstroomt. Trinidad en Tobago muziek brengt uw feest naar hogere tropische sferen voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten!

Wat zeggen klanten

Roy Donders

'Prachtige glitters en pailletten kostuums, swingende muzikanten en een mooie website. Ik was helemaal verkocht, die moest ik Dancarinas Tropicais in mijn videoclip hebben. Echt een aanrader. ' Bekijk de videoclip Zomerdans

Gerard Joling

'Dancarinas Tropicais, dé tropische verrassing voor elke gelegenheid. Zij zijn zeer professioneel, ik heb daarom vaker met ze gewerkt.
Ik heb erg van ze genoten. Het zag er altijd geweldig uit. Het zijn heerlijke en blije mensen. Ik word hier blij van, ik hoop jullie ook.'
Bekijk onze samenwerkingen: Videoclip Vakantie & Videoclip Send Me Angel.

Ronnie Flex

'Flexibel, snel en mooi werk geleverd. Gaan jullie zo door! Jullie zijn goed bezig.'

Bekijk ons portfolio

Wilt u uw gasten een spetterende avond vol spektakel bieden? Boek onze steelband vandaag nog!

Neem gerust contact met ons op en geef uw wensen aan.

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, bent u op zoek naar een brassband?
--> www.dancarinas.nl/brassband

V.a. € 799,00 en online Ideal betalen.