Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Steelband

We brengen de sferen van traditionele Trinidad en Tobago muziek op dat speciale event van u. Onze steelband slaginstrumenten geven geweldige klanken, en brengen u in de juiste opzwepende stemming. Onze steelband brengt uw feestje naar een hoger niveau met enthousiaste Samba danseressen.

Een perfecte manier om uw gasten te imponeren! De steelpan, dat een traditioneel muziekinstrument is uit Trinidad en Tombago, geeft een unieke bass. Terwijl u de bass letterlijk kunt voelen, gaat uw hart er zelfs sneller van kloppen.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 527,00 de Steelband!

Solo of met band?

Gaat u voor de Steelband solo? Of voor onze Braziliaanse show met steelband? Geef uw wensen gerust bij ons aan. Wij zorgen ervoor dat uw gasten nog lang napraten over uw evenement. Zij genieten op en top van tropische sferen en de traditionele muziek van de steelband.

Geschikt voor?

De muzikanten en danseressen zorgen voor interactie met het publiek en dat de dansvloer binnen no-time volstroomt. Trinidad en Tobago muziek brengt uw feest naar hogere tropische sferen voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten!

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Wilt u uw gasten een spetterende avond vol spektakel bieden? Boek onze steelband vandaag nog!

Neem gerust contact met ons op en geef uw wensen aan.

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!