fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Theatershow Colors of Brasil

Dit keer organiseert u toch niet weer een filmavond? Wat dacht u van een sensationeel theaterstuk? Interactie, vuur, water, dans, en al onze skills in 1 performance. Beleef het verhaal van een jong meisje uit de ghetto in Brazilië met een droom, die ondanks de vele tegenslagen misschien toch uitkomt.

Het gevoelige theaterstuk wordt afgewisseld met Braziliaanse dans en muziek voor een unieke belevenis. De ouders van het jonge meisje willen graag dat ze dokter wordt, maar ze wil maar één ding.. Dat is dansen.. Maar dan verliest ze ook nog de liefde van haar leven. Wordt haar droom werkelijkheid?

Waar wacht je nog op?

Opbouw:

  • Dans
  • Muziek en theater
  • Een spectaculaire vuurshow
  • Vuur en water

Geschikt voor?

De voorstelling is geschikt voor jong en oud en is voor alle leeftijden even uniek. Theatershow Colors of Brasil is meeslepend, aangrijpend, maar ook fascinerend.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Wilt u dit ook meemaken?

Neem contact met ons op en boek onze theatershow.

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.