fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Theatershow Colors of Brasil

Dit keer organiseert u toch niet weer een filmavond? Wat dacht u van een sensationeel theaterstuk? Interactie, vuur, water, dans, en al onze skills in 1 performance. Beleef het verhaal van een jong meisje uit de ghetto in Brazilië met een droom, die ondanks de vele tegenslagen misschien toch uitkomt.

Het gevoelige theaterstuk wordt afgewisseld met Braziliaanse dans en muziek voor een unieke belevenis. De ouders van het jonge meisje willen graag dat ze dokter wordt, maar ze wil maar één ding.. Dat is dansen.. Maar dan verliest ze ook nog de liefde van haar leven. Wordt haar droom werkelijkheid?

Waar wacht je nog op?

Opbouw:

  • Dans
  • Muziek en theater
  • Een spectaculaire vuurshow
  • Vuur en water

Geschikt voor?

De voorstelling is geschikt voor jong en oud en is voor alle leeftijden even uniek. Theatershow Colors of Brasil is meeslepend, aangrijpend, maar ook fascinerend.

Wat zeggen klanten

Roy Donders

'Prachtige glitters en pailletten kostuums, swingende muzikanten en een mooie website. Ik was helemaal verkocht, die moest ik Dancarinas Tropicais in mijn videoclip hebben. Echt een aanrader. ' Bekijk de videoclip Zomerdans

Gerard Joling

'Dancarinas Tropicais, dé tropische verrassing voor elke gelegenheid. Zij zijn zeer professioneel, ik heb daarom vaker met ze gewerkt.
Ik heb erg van ze genoten. Het zag er altijd geweldig uit. Het zijn heerlijke en blije mensen. Ik word hier blij van, ik hoop jullie ook.'
Bekijk onze samenwerkingen: Videoclip Vakantie & Videoclip Send Me Angel.

Ronnie Flex

'Flexibel, snel en mooi werk geleverd. Gaan jullie zo door! Jullie zijn goed bezig.'

Bekijk ons portfolio

Wilt u dit ook meemaken?

Neem contact met ons op en boek onze theatershow.

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, bent u op zoek naar een brassband?
--> www.dancarinas.nl/brassband

V.a. € 799,00 en online Ideal betalen.