fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Themafeest

Organiseert u een Hawaiiaans themafeest? Wij zorgen voor een schitterend decor en versieren uw locatie geheel naar de kleuren en feestelijke Hawaii sferen. De ruimte wordt geheel aangekleed in de sfeer van het thema. Geniet van Hawaiiaanse muziek, danseressen en een heerlijke zomerse cocktail. U en uw gasten wanen zich een avond lang op het tropische Hawaii.

Het complete plaatje dat wij bieden, zal uw gasten zeker imponeren. Uw Hawaiiaanse feestje zal uw gasten nog lang bij blijven. Ons decor geeft uw evenement of feest een feestelijke en sprankelende uitstraling. Wij verhuren een groot aantal feestbenodigdheden, beschikken over fantastische danseressen en Hawaiiaanse muziek. U kunt bij ons terecht voor een algeheel decor, maar ook voor de verhuur van een aantal feestartikelen.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 2317,00 het Themafeest!

Feestartikelen:
– Cocktailbar
– Palmbomen (2 stuks) van 3 meter hoog
– XXL Hawaiiaanse vlag
– Rots
– Mascotte

Aantal danseressen
– 2 t/m 25 danseressen
– 2 dansers

Kleuren en thema’s kostuums:
– Afro Brasil
– Indianen Amazone Groen
– Lambada rokjes

Duur
– 1 set van 15 minuten
– 2 sets van 15 minuten

Muziek:
– CD/USB (afspelen van uw geluidsinstallatie)
– Brassband (live percussie)

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Van A tot Z

Bent u niet in de gelegenheid om het decor voor uw Hawaii themafeest op te halen? In heel Nederland en België kunnen wij onze feestartikelen bij u op locatie brengen en halen. Uw Hawaii feest komt geheel tot leven! Wij kleden uw themafeest aan in de meest feestelijke en zwierige Hawaiiaanse sferen. Neem uw gasten voor één avond mee naar het tropische eiland.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Wil jij met ons een themafeest vieren? Boek hier de act!

Wilt u graag een decor voor uw themafeest in Hawaiiaanse stijl? Neem gerust contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt op uw Hawaii themafeest!

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.