fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Themafeest

Organiseert u een Hawaiiaans themafeest? Wij zorgen voor een schitterend decor en versieren uw locatie geheel naar de kleuren en feestelijke Hawaii sferen. De ruimte wordt geheel aangekleed in de sfeer van het thema. Geniet van Hawaiiaanse muziek, danseressen en een heerlijke zomerse cocktail. U en uw gasten wanen zich een avond lang op het tropische Hawaii.

Het complete plaatje dat wij bieden, zal uw gasten zeker imponeren. Uw Hawaiiaanse feestje zal uw gasten nog lang bij blijven. Ons decor geeft uw evenement of feest een feestelijke en sprankelende uitstraling. Wij verhuren een groot aantal feestbenodigdheden, beschikken over fantastische danseressen en Hawaiiaanse muziek. U kunt bij ons terecht voor een algeheel decor, maar ook voor de verhuur van een aantal feestartikelen.

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 2317,00 het Themafeest!

Feestartikelen:
– Cocktailbar
– Palmbomen (2 stuks) van 3 meter hoog
– XXL Hawaiiaanse vlag
– Rots
– Mascotte

Aantal danseressen
– 2 t/m 25 danseressen
– 2 dansers

Kleuren en thema’s kostuums:
– Afro Brasil
– Indianen Amazone Groen
– Lambada rokjes

Duur
– 1 set van 15 minuten
– 2 sets van 15 minuten

Muziek:
– CD/USB (afspelen van uw geluidsinstallatie)
– Brassband (live percussie)

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Van A tot Z

Bent u niet in de gelegenheid om het decor voor uw Hawaii themafeest op te halen? In heel Nederland en België kunnen wij onze feestartikelen bij u op locatie brengen en halen. Uw Hawaii feest komt geheel tot leven! Wij kleden uw themafeest aan in de meest feestelijke en zwierige Hawaiiaanse sferen. Neem uw gasten voor één avond mee naar het tropische eiland.

Wat zeggen klanten

Roy Donders

'Prachtige glitters en pailletten kostuums, swingende muzikanten en een mooie website. Ik was helemaal verkocht, die moest ik Dancarinas Tropicais in mijn videoclip hebben. Echt een aanrader. ' Bekijk de videoclip Zomerdans

Gerard Joling

'Dancarinas Tropicais, dé tropische verrassing voor elke gelegenheid. Zij zijn zeer professioneel, ik heb daarom vaker met ze gewerkt.
Ik heb erg van ze genoten. Het zag er altijd geweldig uit. Het zijn heerlijke en blije mensen. Ik word hier blij van, ik hoop jullie ook.'
Bekijk onze samenwerkingen: Videoclip Vakantie & Videoclip Send Me Angel.

Ronnie Flex

'Flexibel, snel en mooi werk geleverd. Gaan jullie zo door! Jullie zijn goed bezig.'

Bekijk ons portfolio

Wil jij met ons een themafeest vieren? Boek hier de act!

Wilt u graag een decor voor uw themafeest in Hawaiiaanse stijl? Neem gerust contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt op uw Hawaii themafeest!

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, bent u op zoek naar een brassband?
--> www.dancarinas.nl/brassband

V.a. € 799,00 en online Ideal betalen.