fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Tropische Decoratie

Wilt u uw saaie zaal omtoveren tot een prachtig tropisch decor? Binnen 1 uur is dat met ons decor mogelijk. Voor de aankleding van uw (thema)feesten kunt u bij ons terecht voor een schitterend DECOR. Wij kunnen uw locatie een mooie versiering geven en de ruimte aankleden in de sfeer van het thema. Dit zal meer indruk maken op uw gasten. Hierdoor zal uw feest of evenement langer in herinnering blijven. Met ons decor komt uw themafeest helemaal tot zijn recht en zelfs tot leven.

Pakket decor:

– Cocktailbar (1x)
– Palmbomen (2x)
– XXL VLAG (1x)

Waar wacht je nog op? Boek nu voor vanaf € 150 ons decor!

Specificaties

  • Cocktailbar: 250 cm hoog, 210 cm breed, 100 cm diep – Plaatsingsruimte: 3 x 1 meter
  • Palmbomen: 250 cm hoog, 210 cm breed, 100 cm diep – Plaatsingsruimte: 3 x 1 meter
  • XXL Braziliaanse vlag: Vlag 2,1 meter hoog x 11,80 meter breed

Bezorging

Wij bezorgen het decor en komen het na afloop van het feest of evenement bij je ophalen. Wij bezorgen door heel Nederland en België. De transportkosten zijn inbegrepen bij de prijs.

Geschikt voor?

Ons decor is geschikt voor o.a. Hawaiï-feesten, Caribische feesten, tropisch feest, Braziliaanse themafeesten, WK voetbal wedstrijden, bruiloften, verjaardagen, jungle feesten, tuinfeesten, BBQ party, theatervoorstellingen, beurzen, evenementen, productpresentaties etc.

Wat zeggen klanten

Roy Donders

'Prachtige glitters en pailletten kostuums, swingende muzikanten en een mooie website. Ik was helemaal verkocht, die moest ik Dancarinas Tropicais in mijn videoclip hebben. Echt een aanrader. ' Bekijk de videoclip Zomerdans

Gerard Joling

'Dancarinas Tropicais, dé tropische verrassing voor elke gelegenheid. Zij zijn zeer professioneel, ik heb daarom vaker met ze gewerkt.
Ik heb erg van ze genoten. Het zag er altijd geweldig uit. Het zijn heerlijke en blije mensen. Ik word hier blij van, ik hoop jullie ook.'
Bekijk onze samenwerkingen: Videoclip Vakantie & Videoclip Send Me Angel.

Ronnie Flex

'Flexibel, snel en mooi werk geleverd. Gaan jullie zo door! Jullie zijn goed bezig.'

Bekijk ons portfolio

Boeken

Wilt u een decor boeken voor uw evenement of feestje? Geef uw wensen aan ons door en reserveer ons decormateriaal voor uw evenement.

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, bent u op zoek naar een brassband?
--> www.dancarinas.nl/brassband

V.a. € 799,00 en online Ideal betalen.