fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Tropische Decoratie

Wilt u uw saaie zaal omtoveren tot een prachtig tropisch decor? Binnen 1 uur is dat met ons decor mogelijk. Voor de aankleding van uw (thema)feesten kunt u bij ons terecht voor een schitterend DECOR. Wij kunnen uw locatie een mooie versiering geven en de ruimte aankleden in de sfeer van het thema. Dit zal meer indruk maken op uw gasten. Hierdoor zal uw feest of evenement langer in herinnering blijven. Met ons decor komt uw themafeest helemaal tot zijn recht en zelfs tot leven.

Pakket decor:

– Cocktailbar (1x)
– Palmbomen (2x)
– XXL VLAG (1x)

Waar wacht je nog op? Boek nu voor vanaf € 150 ons decor!

Specificaties

  • Cocktailbar: 250 cm hoog, 210 cm breed, 100 cm diep – Plaatsingsruimte: 3 x 1 meter
  • Palmbomen: 250 cm hoog, 210 cm breed, 100 cm diep – Plaatsingsruimte: 3 x 1 meter
  • XXL Braziliaanse vlag: Vlag 2,1 meter hoog x 11,80 meter breed

Bezorging

Wij bezorgen het decor en komen het na afloop van het feest of evenement bij je ophalen. Wij bezorgen door heel Nederland en België. De transportkosten zijn inbegrepen bij de prijs.

Geschikt voor?

Ons decor is geschikt voor o.a. Hawaiï-feesten, Caribische feesten, tropisch feest, Braziliaanse themafeesten, WK voetbal wedstrijden, bruiloften, verjaardagen, jungle feesten, tuinfeesten, BBQ party, theatervoorstellingen, beurzen, evenementen, productpresentaties etc.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Boeken

Wilt u een decor boeken voor uw evenement of feestje? Geef uw wensen aan ons door en reserveer ons decormateriaal voor uw evenement.

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.