fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

DJ Booth of Bar huren voor
€ 150 per dag incl. bezorging

DJ BOOTH met Led-verlichting

Wilt u een feest echt geweldig aankleden en moeten uw gasten verbluft zijn? Met de verhuur van een dj booth of bar weet u zeker dat de aankleding van uw feest professioneel overkomt en dat de gasten direct iets hebben om over te praten. De verhuur van een dj booth of bar maakt het daarnaast een stuk makkelijker om het feest in goede banen te laten verlopen. Met een dj booth wordt het immers een stuk makkelijker voor de dj en met een echte bar wordt het schenken van dranken een stuk eenvoudig, netter en meer spectaculair.

Gemakkelijk online regelen

Bij Dancarinas vindt u de verhuur van een dj booth of bar gewoon online. Wij hebben letterlijk alles in huis om een spektakel te maken van uw feest. Onze verhuur van een dj booth of bar pakken we professioneel aan. Gewoon 1.80 breed en massief hout voor extra stevigheid zodat de dj zijn of haar ding kan doen. Of ideaal voor de barman die meerdere zware flessen neer wil kunnen zetten. Bent u een bruiloft, evenement of buurtfeest aan het plannen, kijk dan zeker even naar de verhuur van een dj booth of bar om het direct leuker te maken. Voor de prijs hoeft u het niet te laten in ieder geval!

Waar wacht je nog op? Boek voor € 150,00 per dag

Geschikt voor

– Evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten, beurzen, verjaardegen en allerlei soort feesten.

Inzetbaar als:
– DJ Booth, Bar, Cocktailbar, Balie en/of Receptie.

Specificaties

– 1.80 meter breed. Zijkant 45 cm.
– materiaal massief hout
– led verlichting op stroom (alle kleuren van de regenboog)

Binnen & Buiten:
– Indien het meubel buiten staat dient het overdekt te worden met een tent, zodat het NIET nat wordt.

Wij bezorgen

Wij brengen de DJ-booth of Bar naar uw locatie. Voor € 150,00 brengen de DJ-Booth of Bar naar de benedenvloerse verdieping. Dit is zonder tussenkomst van een verhoging. Indien wij de DJ-booth of Bar naar een 1e of hogere verdieping moeten vervoeren geldt er een verhoogde tarief ivm extra mankracht.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Deze Eye-cather heb jij nodig op jouw feest!

Met alle feesten en bruiloften in het land en de bekendheid van Dancarinas is het verstandig om nu al de verhuur van een dj booth of bar te regelen, zodat u zeker weet dat u niet achter het net vist. Mail daarom vandaag nog naar dancarinasbookings@gmail.com om de dj booth of bar te reserveren. Uiteraard bezorgen we het meubel op de locatie waar u deze nodig heeft voor uw gemak!

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.