fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Lichtletters huren voor € 99,00 per dag

Love Lichtletters huren?

Wij hebben voor u de 4 lichtletters LOVE. De lichtletters zijn verstelbaar in verschillende kleuren en werken op stroom. Elke letter is 60 cm breed en 1 meter hoog. Een echte eye-catcher voor een bruiloft, jubileum, huwelijksaanzoek, Valentijnsdag, festival, foodtruck, of normale feest. Wij weten dat het regelen van een bruiloft of een ander groot feest veel werk is. Zeker wanneer u het groot aan wilt pakken. Daarom nemen we u zoveel mogelijk werk uit handen.

Voor € 99,00 per dag inclusief bezorg en ophaal

U laat ons gewoon weten wanneer de lichtletters voor de bruiloft nodig zijn. Boek vooral tijdig, want de verhuur van lichtletters voor de bruiloft is sterk in trek. Wij zorgen ervoor dat de letters geplaatst en aangesloten worden – en binnen 24 uur na de bezorging halen we de letters in overleg met u weer op. Het enige dat u moet doen, is de plek bepalen voor de lichtletters. Lekker centraal in het zicht én met een stroompunt in de buurt.

Waar wacht je nog op? Boek nu de lichtletters voor € 99,00 per dag

Verhuur lichtletters – de bruiloft wordt een nog groter feest

Verhuur van lichtletters voor een bruiloft, bij kans iets dat u nog nooit overwogen hebt. Vreemd is dat niet. De meeste mensen weten niet eens dat het bestaat. Maar verhuur van lichtletters voor een bruiloft is een uitstekende keuze. De grote letters trekken binnen no-time de aandacht van alle aanwezigen en zijn een echte blikvanger. Leuk voor de trouwfoto’s, gezellig tijdens het feest zelf en uiteraard helemaal een manier om te laten zien dat u extra aandacht besteed heeft aan het opzetten van de bruiloft. En voor de verhuur van lichtletters voor een bruiloft hoeft u niets te doen. Wij nemen u namelijk al het werk uit handen.

Specificaties

Afmetingen:
– 60 cm bij 100 cm hoog per letter (1 meter).
– Totaal 4 x 60 cm bij 1 meter hoog.
– Plaatsingsruimte is minimaal 240 cm breed

Kleuren:
Wit, Geel, Roze, Paars, Rood, Groen, Blauw, Oranje, Turquoise.

Stroom op locatie:
– Zorg van de klant.

Standen:
– Overgang van verschillende kleuren, 1 Kleur, Flitsend, Elke letter een aparte kleur.

Bezorging en ophalen

Bij het boeken van de lichtletters geeft u aan op welke datum en tijdstip u het bezorgt wilt hebben. Binnen 24 uur van het geboekte tijdstip komen wij de letters weer ophalen. Het is mogelijk dat wij het eerder ophalen. Dit gaat in overleg met u.

Gewenste plek:
– U mag zelf een plek uitkiezen waar wij de letters neerzetten. Bijvoorbeeld op de grond, op de bar, op het gras. Alle plekken zij mogelijk zolang het niet beschadigd kan raken.

Prijs:
€ 99,00 per dag
(maximaal 24 uur of korter op uw verzoek)

€ 198,00 voor 2 dagen
(maximaal 48 uur of korter op uw verzoek)

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Een kleurige sfeer

Maak snel uw feest compleet met onze Love Lichtletters. Wacht niet te lang. VOL = VOL. Wij hebben vaak liefhebbers moet teleurstellen. Boek tijdig!

Vandaag nog kiezen voor verhuur van lichtletters voor de bruiloft

Wilt u kiezen voor verhuur van lichtletters voor uw bruiloft, neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat kan gewoon via de mail (dancarinasbookings@gmail.com) waar wij 24 uur per dag bereikbaar zijn. Vermeld vooral even uw telefoonnummer zodat we contact met u op kunnen nemen voor het inboeken van uw reservering wanneer er nog vragen zijn!

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, hoe kan ik u helpen?
Vandaag hebben wij € 5,00 Cocktails Afhaal & Bezorging.