fbpx

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Zumba Workshop

Onze Zumba workshop brengt uw feest in tropische sferen en gezelligheid. Bovendien is het een leuke teambuilding voor vrienden, collega’s die samen een workout doen. Naast dat u dichter tot elkaar komt is het een gezellige vorm van beweging en ontspanning. Op vurige salsamuziek, merengue en cumbia geven wij u een onvergetelijke Zumba workshop.

Regelmatig komt het voor dat wij workshops geven voor grote groepen, wat een extra dimensie geeft aan de dans. Ook wanneer u niet zo vaak danst is het erg leuk om mee te doen, omdat u het op deze manier toch onder de knie krijgt. Wilt u eens kennis maken met salsadans in combinatie met Zumba, dan bent u goed bij ons!

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 497,00 de Zumba Workshop!

Opbouw show
De Zumba workshop begint met een warming up van een aantal nummers om alle spieren los te maken en blessures te voorkomen. Eventueel wordt een nieuwe pas, dat later gebruikt gaat worden, hier alvast geoefend. Dan volgen ongeveer 10 nummers met verschillende ritmes, o.a. salsa, merengue en cumbia.

Aantal instructrices/instructeurs
– 1 t/m 5

Aantal deelnemers:
– 1 t/m 100 (meerdere deelnemers op aanvraag)

Duur
– Aantal minuten: 1 x 60 minuten

Muziek:
– CD/USB

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Per nummer worden drie passen voorgedaan, die herhaald worden met een variatie. Hierbij wordt de muziek gevolgd! Snelle nummers worden afgewisseld met langzame nummers. Deze zogenoemde interval training zorgt voor een optimale verbranding van de calorieën. De les wordt afgesloten met een cooling down.

Wat zeggen klanten

Roy Donders

'Prachtige glitters en pailletten kostuums, swingende muzikanten en een mooie website. Ik was helemaal verkocht, die moest ik Dancarinas Tropicais in mijn videoclip hebben. Echt een aanrader. ' Bekijk de videoclip Zomerdans

Gerard Joling

'Dancarinas Tropicais, dé tropische verrassing voor elke gelegenheid. Zij zijn zeer professioneel, ik heb daarom vaker met ze gewerkt.
Ik heb erg van ze genoten. Het zag er altijd geweldig uit. Het zijn heerlijke en blije mensen. Ik word hier blij van, ik hoop jullie ook.'
Bekijk onze samenwerkingen: Videoclip Vakantie & Videoclip Send Me Angel.

Ronnie Flex

'Flexibel, snel en mooi werk geleverd. Gaan jullie zo door! Jullie zijn goed bezig.'

Bekijk ons portfolio

Wilt u een Zumba workshop van ons volgen?

Geef u bij ons op en neem contact met ons op!

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!
Open chat
1
Kan ik u helpen?
Goedendag, bent u op zoek naar een brassband?
--> www.dancarinas.nl/brassband

V.a. € 799,00 en online Ideal betalen.