Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Zumba Workshop

Onze Zumba workshop brengt uw feest in tropische sferen en gezelligheid. Bovendien is het een leuke teambuilding voor vrienden, collega’s die samen een workout doen. Naast dat u dichter tot elkaar komt is het een gezellige vorm van beweging en ontspanning. Op vurige salsamuziek, merengue en cumbia geven wij u een onvergetelijke Zumba workshop.

Regelmatig komt het voor dat wij workshops geven voor grote groepen, wat een extra dimensie geeft aan de dans. Ook wanneer u niet zo vaak danst is het erg leuk om mee te doen, omdat u het op deze manier toch onder de knie krijgt. Wilt u eens kennis maken met salsadans in combinatie met Zumba, dan bent u goed bij ons!

Waar wacht je nog op? Boek nu vanaf € 497,00 de Zumba Workshop!

Opbouw show
De Zumba workshop begint met een warming up van een aantal nummers om alle spieren los te maken en blessures te voorkomen. Eventueel wordt een nieuwe pas, dat later gebruikt gaat worden, hier alvast geoefend. Dan volgen ongeveer 10 nummers met verschillende ritmes, o.a. salsa, merengue en cumbia.

Aantal instructrices/instructeurs
– 1 t/m 5

Aantal deelnemers:
– 1 t/m 100 (meerdere deelnemers op aanvraag)

Duur
– Aantal minuten: 1 x 60 minuten

Muziek:
– CD/USB

Locaties:
– Heel Nederland
– België en overige landen in overleg

Per nummer worden drie passen voorgedaan, die herhaald worden met een variatie. Hierbij wordt de muziek gevolgd! Snelle nummers worden afgewisseld met langzame nummers. Deze zogenoemde interval training zorgt voor een optimale verbranding van de calorieën. De les wordt afgesloten met een cooling down.

Wat zeggen klanten

Theo - Kaaiszomercarnaval

‘Al 6 edities verzorgt Dancarinas Tropicais de Queen tijdens het Kaais Zomercarnaval in het Brabantse Oosterhout! Alles is bij hun altijd goed geregeld, zo ook de prachtige Caribische Parade! Iedere editie verzorgen zij ook een nieuwe openingsact met top Carnavalsdanseressen en met een Brassband. Het blijft altijd een geweldige verrassing.’

Edgar - Trafassi

‘In 2006 kwam ik als zanger en bandleider van de bekende groep TRAFASSI (Kleine Wasjes, Grote Wasjes) in contact met Dancarinas. Sindsdien is geen enkel wasje meer hetzelfde!’

Linda - Dolfinarium

Wij hebben 3 jaar lang de Caribische Zomeravonden in het Dolfinarium gedaan en dat was mede een succes dankzij het avondprogramma van Dancarinas Tropicais. Zij traden op met een Steelband, Vuurspuwers, Carnaval danseressen en een Brassband. Onze bezoekers waren erg tevreden en hebben ontzettend genoten.

Bekijk ons portfolio

Wilt u een Zumba workshop van ons volgen?

Geef u bij ons op en neem contact met ons op!

Is dit misschien iets voor u?

Leer GRATIS in 3 stappen de Macarena dansen!

Meld je aan!